Random arkivbilder.

hej.

Picture
Posekatten. Mamman är Toras katt, nu är katten Mathildas (i am very good at business yes yes).
Påååås
Picture
Låt mig presentera min stora finne i pannan. Och även min döda syster
Picture
En gammal outfit
Picture
Hahahaha Toora
Picture
Hilda :D
Picture

Picture
Förra sommaren. Det syns fan att jag färgat mitt hår blondare på senare tid. Eller?

Tja. 'Zup?

i brist på andra rubriker..

Ligger i sängen (please don't take that as it sounds like) med mors cumputta. dator. alltså. Dricker tee. Eller för att vara helt ärlig är det uppdrucket.. :( Är ni också såna som på dagen är fett lata och bara vill se på (glee) tv och film eller bara slappa. Men på kvällen kommer på allt grymt man borde gjort på dagen, så slutar det med att man gör det ända in på natten och sedan inte kan sova? Sån är jag iallafall..

Ina och jag har umgåtts hela veckan x) I måndags: Såg klart avsnitten som hon inte sett av Glee. Spelade sims 2 HELA dagen.... akward. Vi gjorde två gleefamiljer och Klaine å allt och ÅÅÅÅH <3<3<3<3 I tisdags: spelade lite sims :') Vi gjorde något annat med men det har jag helt glömt bort D: Igår: Vi... vi.. spelade sims. Tror jag :O Minns faktiskt inte hahaha. Sen så tränade vi. Och idag så har vi vart hos henne och (don't tell my mother) bara sett på film och tv. Till middagstid .____. Imorgon ska vi först ses hon och jag sedan ska jag till grönan för att ta farväl av Estella, en kompis, som flyttar tillbaka till Mexico på lördag :/ det blir hon, jag och Evelina, en annan kompis. Och så Evelinas vuxna kompis. Han jobbar där xD
Sedan på kvällen ska Ina sova hos mäj :D MYYS


inas nagellack. much swagger huh?


myser i min sparkdräkt.



Picture
Så ser den ut :) nån månad gammal bild.. Nu ska jag förbereda ännu ett tidsinställt åt er :D *duktig*


Frulle

Ligger i kökssoffan och tar det lilla lugna. Läser Dn söndag med Plura! Älskar honom. Så snäll verkar han. Har ätit god frukost. Mamma kom hit och åt lunch. Jag fick en bit av lax och Philadelphia mackan. Gott. Sedan åt jag vaniljyoghurt med onyttigaste flingorna "Frostiga Flingor". Mamma/pappa skulle aldrig köpa såna åt mig självmant men Fredrika och de köpte det när de var på landet. Så lämnade de kvar paketet till mig :D. Igårkväll gjorde jag två tidsinställda inlägg. De vart fab. ;) Snart kommer Ina och vi ska se på Glee.


Midsommar.

Hejsvejs!

Förlåt för att jag inte bloggat i helgen. Har varit på landet.. Som ni kanske förstår.
Vi kom dit på torsdagen vid tre tiden eller något. Då var redan Fredrika, Olle, Tove, Nisse och Jonas där. Vi känner de just genom landet. Vi träffades för 8 år sedan eller något på stranden. De har precis sålt sitt landställe som låg ganska nära vårat. Så de ville gärna vara där länge. Några av de kom redan onsdagkväll. :) Vi har haft jättetrevligt :) Även fast Nisse och Jonas (14 år, fast 97:or) höll på och knuffas och prata ett tag när vi skulle sova. Vi barn sov nämligen på vinden tillsammans x). Men i det stora hela har jag bara haft astrevligt. De lagade all mat (fast jag gjorde cheesecake) och diskade osv. Hoppas de kommer nästa år också och lagar mat åt oss. Gott var det! Hade dock haft ännu trevligare om min syrra va där och inte i Spanienjäveln. :(
Vi håller på för fullt nu och bokar det sista till frankrike resan :) Ska bli Fetakul! Vart i frankrike en gång, när jag var 8 månader.. haha. Och läser ju franska i skolan så hoppas jag kan prata lite iallafall.
Har inte fotat så mycket vilket suger. Det jag fotade orkar jag inte ladda över nu så ni får istället se hur jag hade det förra midsommar!
haha min syrra kommer hata mig för att lägga upp den här bilden men gjort e gjort.
DU E FIN ÄVEN FAST DET DÄR INTE VAR DITT FINASTE ANSIKTE♥♥♥
Har jag förändrats (SÄG JA NU FÖRFAN)
FIIN ♥ SAKNAR
synd att jag inte hade en krans i år :(
Kajsa
Posaren
jaa. så midsommar vart det ju inte :P Nu ska jag göra några tidsinställda inlägg.

Landet

Sitter hungrig och väntar på maten.. Misstänker att det blir något o så gott. Luktar så. Vi är här med några vänner. Löv My Land <333


mina bästavänner.

Fick förra veckan en glassmaskin som nu är min bästavän. Har gjort kaffeglass och vaniljglass. Kaffegalningen jag själv älskade verkligen kaffeglassen. Den är uppäten nu :<. Är inte så förtjust i vaniljglass men gjorde det åt mams och paps. Kommer skapa fantastiska skapelser med min nya vän. det tror jag verkligen.

Nu till min andra bästavän i mekanisk väg; min kamera. Har ju haft honom i ett år nu, lite mer än så. Fotade så sjukt mycket förra sommaren. Måste komma ihåg att ta med honom imorgon när jag ska ut på äventyr. Tog bilder nästan varje dag. Dessa tog jag nästan precis för ett år sedan.
tove
Pepzii ♥
Lisa
Maria ahahahha
fotograferna
det var ett par.. Min kamera heter, för er som undrar, Panasonic Lumix DMC-g2. långt namn...

Saknar bästa klassen

Sommarlovet har inte hållit på i en vecka än och jag saknar redan min klass. :( här är tre roliga bilder jag gjorde med appen trololo Eller vad den heter!


HAHHAHAHAHAHA

dör





Gör mina dagar roliga

tio små flätor

såg på tv och hade tråkigt. Så jag började fläta mitt hår. I smala fina flätor. Vissa går runt i såna med hela håret men jag tycker varken det är snyggt eller har ork att fläta många. :P Det började med en, sedan två, sedan tre och så vidare och så vidare. Tillslut så vart de 10. Vilket ni kanske förstår på grund av rubriken. Har lyssnat på Ella Fitzgerald (grym jazzsångerska) och städat mitt rum.



Nu måste jag dra. För jag ska ju göra något åt mitt liv imorgon. Snart är det ju midsommar. Va ska ni göra då? Själv är jag på landet som alltid med mor, far och några kompisar till oss plus deras två söner (14 år) och dotter (11?). Jaaaaaaa........ känner mig lite halvskeptisk till det hela. Men det blir nog bra..
Imorgon kanske jag drar till biblioteket och lämnar tillbaka cd-skivor. Men hoppas jag hittar någon att va med för det här sommarlovet blir fan tråkigt utan att hitta någon att vara med.
Nån som vill?!??! Sms:a mig.

jag har det bra jag har sommarlov

HEJ

Jag är glaa'
Är ni det?
Jag har lov!!
Har ni deet?

Idag var jag på galapremiären av rock of ages! Sjukt bra film, se den ;) när den kommer ut på bio!
Såg bla. Kicken, Sean Banan, Molly från Let's Dance, Tobias som dansar i let's dance, Sarah Dawn Finer, Edward af Stillén, Jonas Åkerlund (han har gjort musikvideos till bla. Madonna och Lady Gaga!!!) och självklart Malin Åkerman som är med i själva filmen. Det var ju spännande :P Alltid kul att glo på kändisar (ganska många B men ändå!) Det var min andra galapremiär. Den första jag var på  var Sherlock holmes the game of shadows. Jag har fått gå för att min syrras pojkvän Miki jobbar på Fox och får biljetter. KUUL E DET.

Imorgon ska jag dra till bibblan för att låna massa med Monica Zetterlund och andra skivor. Ska låna en bok om henne också. Måste fylla på min Iphone med musik när min Spotify inte funkar (fuck my liiiife!!). Nu är det lov och det är så jävla skönt! Ligger här i min säng, dricker grönt te och lyssnar på den bästa kvinnan i världen, Monica. Hon betyder så mycket...



Cheers (bör läsas med irländsk dialekt)


I just can't stop loving yooouuu

Lyssnar på michael.. Idag flyttar mormor så vi ska dit och hjälpa till. Jag och far ska köpa en tv till henne. Det ska bli kul. Men vi ska tåget hem.. Vilket känns lite sådär :P Men det kanske ändras. Om man gnäller lite ;P

Såg att jag inte bloggat på 2 dagar och 16 timmar. Beklagar. Igår så såg jag på lite för många glee-avsnitt och även ett New girl. Såg på matchen (vilket jag inte borde gjort) och minglade på pappas jobb hahaha. I Söndags va jag på landet.

Imorgon så är det skolavslutning. Skööönt. Slutade efter lunch (som förövrigt var älgfärsbiffar med rösti och stuvade champinjoner GOOOTT) Och då gick jag, Estella och Evelina hem till my crib och hade "spa". Först ångbadade vi våra ansikten, sedan gjorde vi en peeling av socker och olja och sist en ansiktsmask mot porer med äggvita, honung och citron. Nu är jag len som en baby... Kan skriva någon gång hur man gör :D Lätt och måste säga bättre än ansiktsmaskerna man köper!!

Så har sjuan gått. Fort som fan. Men jag tycker det varit skitkul. Imorgon så kommer en i klassen få ett stipendium på 700 pix. Man ba ååh!! Vi får helt enkelt se vem som får det ;) Klart jag hoppas det är jag :')
Nu ska jag dagdrömma och äta mellis. hejdå.


gammal bild på mig och min lilla tjockis Coco.

You know I'm such a fool for you

Ska dra till landet imorgon. Precis skypat med gamla kompisar till mamma och pappa. Pino och Ilaria. Mysigt. ♥ Har även kollat på hotell i Bretagne.







/Sailorcape Emmaus Vintage/Jeans Cheap Monday/Spitz T-shirt Twilfit (old)/jacket Myrorna (secondhand)/Nails Depend/Bag Moms/Headphones Wesc/


Jag har oftast inget att göra på fredagskvällarna så ja. fönstret är det enda alternativet.

hejsvej titta på filmen, sprid vidare och gör mig gladast i världen ♥ Sluta inte titta för i slutet kommer något skitkul!!

haha fullt normal stillbild ja..

En skrattartad video på sin väg.

Har spelat in en videoblogg. Jag ska bli känd av den här. Det ska jag. Japp!

Jag skrattade själv faktiskt. Hihihihi.
Nu ska jag bara sitta med Windows Moviemaker och hoppas på att det går bra.
Så jag återkommer senare. Jihoooo.
Sånt här gör jag på de jäkla fredagskvällarna.
Imorgon ska jag träffa Alexandra. Och det känns som en bra grej att gö'. Vi ska va med Hennes hund Britta och köpa andra glee boxen hihiehia JA :D

Tack Sanna för din kommentar :) tjuter av glädje ♥

min gud. min kärlek

PRATADE FAKTISKT I TELEFON
stör inte. Pratar med morsan

Min padre ska skaffa sig sådanahär glasögon. Swag bro!! Påtal om padre så ska jag börja på spanska c-språk! Kul som fan enligt mig!

Jag vet inte vem jag är.. men jag vet att jag är din.

hejj. Dricker grapefruktjuice och lever (livet). Idag på teatern va det kuul. För alla ville göra en personlig favoritpjäs till hösten! Vi läste två scener sedan (på lunchen och rasten. långa raster på torsdagar) så läste jag och Tora och Alexandra hela pjäsen :D Den heter "En vampyrberättelse" och är typ skiiitbra. Inte sådär twilightslisk utan riktigt braa. Ska skriva klart det här och sedan se glee. Kul liv. Skulle egentligen dra till St. Eriksplan och köpa andra boxen (har sett typ alla avsnitt, men vill ha alla boxarna, har bara första) men Alexandra ville också köpa den, så vi gör det tsm på typ söndag.












/t-shirt weekday vintage/Socks Weekday/Shoes Beyond Retro/Shorts Myrorna (second hand)/

Deppväder med mellis och Pang i bygget.

Varm mjölk och fil med min goda crunchy :) Blir helt nere av sånt här väder :(((. Så jag hoppas Clease kan få mig på bättre humör. Antar det c:
Ska försöka med mor å far att få mat-hilda och Ina att sova över här ikväll :D kul vore det ju!! Ha en bra tisdag hörreni!


And we live in a beautiful world.. yeah, we do. Yeah, we do.

HEJ! Är glad och har ätit glass som jag och Tove köpt på Lidl (med appen Rabble; fuck yeah 15 pix)
Ska träffa Ina snart misstänker jag :D Skulle vilja se Glee men får nog inte för mathilda :<
Dagens outfit ~ det e fan kul att lägga upp det varje dag! Ville bara säga att på tisd. och torsd. så har jag datafritt, men eftersom det snart e sommarlov så kan jag lägga upp då.. Efter den 13e alltså ;) Imorgon så tar min student kusinen nej menar kusin studenten :P:P:P. Kan alltid mobilblogga då :D



glad tjej, bra dag!

Sneekopeeko på skolavslutningsklänningen. Visar den senare :D






/Sweater Mum made it :D/Jeans Cheap Monday/Ice Cream Lidl/Dress Beyond Retro (you'll se it more soon)/


god är den (åt ju inte upp den). Prisvärt (25 kr. Men fick den ju för tralalala 15!!)

GO LIDL

Bildlektion with den vikarie

Helu. Idag ska jag och Ina gå på Mathildas sånguppvisning! Ska bli rulig den! Har vikarie på bilden.. Sista bildlektionen i sjuan.. Har i hög grad i bild B-) ämen aa. På svenskan nästa lektion så ska vi se "Jag saknar dig. Jag saknar dig". Vi läste den förra terminen. Kommer gråta mig galen :c Lägger upp le dagens outfit sen :D när jag kommer hem...


Emilia Hellberg

Jaa. Skulle somskrivet berätta om mig.
Jag är en glad och rolig tjej på 13 år.
Att kalla sig själv för rolig är väl lite hybris men jag påstår det själv.
Kan säga ganska bra roliga grejer liksom. Så att jag själv skrattar.
Mina intressen; Vara med vänner (om de vill va med mig, annars är det ju lite tråkigt), Se på tv-serien Glee som jag älskar mer än något annat på denna jord, Lyssna på bra musik, umgås med släkt och familj, Resa, bada, vara på landet och så vidare och så vidare. Går i skolan på dagarna. På teaterlinje i sjuan. Min klass är skitkul och allmänt great. Det var inte min förra klass. Så jag är så glad att det är så. Känner att de två år vi har kvar tillsammans bara kommer att bli bättre. Teaterklass alltså. Ja det är ju så bra det kan bli. Upplägget är 2 lektioner per vecka. Och lektionerna är lite mer än en timma. Älskar gruppen. Även fast vi kan bli lite tjafsiga i närheten av ett uppspel. Teater har jag spelat sedan jag var sju år. Och det ångrar jag inte det minsta. Min farfar, Hans Hellberg, var en ganska så välkänd skådespelare. Och min pappa är regissör (inte så känd). Min dröm är att bli Sveriges ledande skådespelerska. Sveriges kändaste skådespelerska. Och även en av världens kändaste skådespelerska. Har sedan jag var ett litet barn velat vara känd. Då kanske mest genom musiken men nu är det mest genom teatern. Vill väldigt gärna göra skivor också. Typ Indiepopaktigt. Men det är inte lika viktigt längre. Jag ska ha max. tre barn. Alternativ på namn: Peo, Timo, Sam, Charlie (tjej), Kimbra, Nebraska, Lo, Joy. Gillar udda namn. Ska få ganska mycket pengar genom filmer och därför bo i fina kvarter. Men jag ska göra mycket för välgörenhet och även vara politisk även fast jag kanske kommer göra konversiella saker ibland. Politik är en sak jag intresserar mig mycket för. Jag tycker det är dumt att säga att man inte bryr sig om politik, folk misstolkar politik. Politik är vad precis allt i vårt samhälle grundas av. Är du missnöjd med tillexempel skolans regler så bryr du dig om politiken. Nu ska jag inte hålla på och tjata. Känner mig ganska nöjd med beskrivningen. Skulle kunna berätta om min musiksmak. Men det blir alldeles för långt, en annan gång helt enkelt.
Puss å Kram

Sail away with me...






/Jeans Cheap Monday/Jacket Emmaus vintage/

Detta har jag på mig. I Uppsala så är vädret växlande. När jag tog bilderna var det soligt och ganska så varmt (frös lite i t-shirt bilden). När jag tog skobilden (tog den sist) märkte jag att det kommit små regndroppar på kameran. Sprang in. Sen började det ösregna.. Vi har precis varit och kollat på mormors nya lägenhet. Den var fin och gullig och allt ihop. 30-40 tal. Då var det först varmt och soligt. Sedan slutade det med ösregn. Nu verkar det lugnat ner sig xD Ska åka med pappa och köpa godis. Mumzzz <3<3<3<3<3<3




Sms:ar med Mathilda till ljudet av regn som slår mot fönstret.

Nu har jag bytt blogg för evigt. Nej kanske inte men nästan ju!! Min förra blogg (dinmile.weebly.com) är inte alls borttagen. Dumt att ta bort gamla bloggar ju! Kan va skitkul när man blir äldre. Älskar känslan av att sitta med stilmallen/kodmallen och bara rocka loss. Det kunde man inte på samma sätt på weebly :/. Klockan är halv ett och ja.. Jag ligger här i sängen (misstolka inte snälla ni). Druckit lite te. Och sms:ar med Mathilda. Imorgon ska jag till mormor i Uppsala.. Ganska tidigt för den delen :O. Så borde sova. När jag kommer hem eller om jag tar med en dator dit så kan jag blogga lite mer om mej. :D hörs imorrn då. Godnatt<3


RSS 2.0