Informatioooon

HEJ!
Just nu känner jag såhär: Ska ta en bloggpaus från och med måndag.
Andledningen är då att vi går efter schemat från och med idag och halleluhja det var inte lite annorlunda än förra året Börjar tidigt och slutar sent varje dag förutom onsdag... Iallafall så känner jag att jag inte kommer ha tid eller orka blogga. Men det är ju på prov, kan hända att jag saknar det.

Men trots bloggpausen så kommer jag göra tidsinställda, eftersom jag fick lite inspiration nu. Cirka en gång varannan vecka dårå. Så klicka er in ibland om ni vill det så :)

Ska ju också börja på sång nu så kommer ha mindre tid. ;P

ha det under tiden!


HEJ

Deppigt inlägg förut. Alltså sorry verkligen. Ibland, bara ibland, vill man bara ta ut sin ilska på nåt. Och ja. Det är ju så jag känner hehe. Så, men jag ska försöka göra något åt mina problem. Och när skolan börjar kanske ta en bloggpaus (återkommer om det då).

Iallafall. Är jag den enda som inte fått nya blogg.se? Jag är dock ganska glad för det verkar inte vara så poppis.
Jag påbörjade ett inlägg om vloggar. Och det skulle säkert blivit asbra. MEN... Utkastet försvann så. JAHOPP
Så Men ja. Idag har jag 1. vaknat. 2. ätit frukost samtidigt som jag titta på glee samtidigt som jag sminkade mig (skaduuuush). 3. Ina kom hit och "hjälpte" mig med att rensa i rummet. Faast vi (jag) städade mest och gjorde inte det som verkligen behövs; bokhyllan. 4. Gått till gamla fritidsklubben. Träffat gamla fritidsledare. Det va kul. 5. Ätit lunch hemma med ina. 6. Glee project med ina. 7. Nuet dårå. Lyssnar på podcast av Clara Henry och Simon Lussetti.. Ska faktiskt ta tag i bokhyllan nu.


Saknar Alexxx :'(

Varför blogga?

Jag älskar att blogga. Verkligen. Har gjort det sedan typ 2007? Men på sistone har jag (och det förstår jag verkligen för jag uppdaterar ju aldrig) bara haft typ 4 unika läsare eller vad det heter. Och då känns det så jävla (förlåt språket) onödigt att lägga ner tid på ett kul inlägg. När det i princip bara är jag som läser det. Eller bara jag som tycker det är kul. Känns så piss. Samtidigt så vettefan hur jag skulle va utan att ha en blogg. Alltså sluta blogga. Det har jag inte gjort på jagvetintehurlänge! Sjukt, jag vet, vissa tar ju pauser stup i kvarten. Jag har dock alltid, hur trött jag varit på det, fortsatt. Inläggen har säkert varit astråkiga under den torkan men slutat har jag inte. Möjligtvist på sommaren? Iallafall jag älskar verkligen att blogga! Jag älskade att ha ungefär 100 läsare per dag på min förra blogg. Sen bytte jag och ja. Det priset får man väl ta? Jag tänker nästan alltid hur mycket tid och vilka roliga inlägg jag ska lägga på bloggen. Men det blir nästan aldrig av. Mest för att det känns som ingen läser det. Ingen ger respons och - GUUUD VAD JAG KLAGAR - ingen kommenterar ens. Om inte "Var med i min jävla tävling jaaa jippie som om jag vill det nej nu deletar jag den här kommentaren för jag vill fanimej inte göra reklam för någons blogg  som jag inte har någon aning om vem det är" eller kanske någon kompis. Och ni har ingen aning (om ni själva inte bloggar/har bloggat) hur härligt det är med kommentareeeer. Man känner sig uppmärksammad. Och inte av kommentarerna "Vad gör du idag?" För ja om du istället för att sprida ditt bloggnamn i folks bloggar kanske läser inlägget så skrev jag det väldigt klart och tydligt. Och jag bloggar så dåligt, och alltid säger jag "FÖRLÅT FÖR JAG INTE UPPDATERAA" 1. Emilia, ingen bryr sig. 2. Det finns ju inte så mycket att göra åt saken. Jag har sedan jag börjat blogga läst större bloggar än min egen och jag vill också. Jag vill också ha en åtminstone lite större blogg en vad jag har. Att kanske möta någon på stan som gillar min blogg. Bara någon. Men under alla år av bloggande så har det aldrig hänt och kommer förmodligen inte hända. Jag kommer inte få en stor blogg. Och de stora bloggerskorna skriver tips om hur du får en bra blogg. Men tro mig, jag har gjort allt det där. Och det kommer inte mer folk. Tyvärr.

Med det här deprimerade inlägget så säger jag inte att jag slutar blogga. Nej nej. Jag ville bara få skriva av mig lite. Kanske ska jag prova en såndära bloggpaus. Men jag återkommer. Snart börjar ju skolan och då har jag något att skylla på. Iallafall jag skulle vilja säga att jag älskar er som läser min blogg men, jag har ingen aning om vilka ni är så. Det blir svårt.

Godnatt

At the landet

Hej. Jag har Ina här på landet. Vi drar hem imorrn. Nu ska vi till vårat tält och se på film! :D
Vi har satt upp ett tält ca 2 meter ifrån huset vi  sovit i. Ska bli kul iallafall. Vårt tält är fint och snällt.
Vi va på någon "fest" det var dansband och ramlösan smaka bajs. Jag fick en ny som också smaka bajs. Uuh jag är törstig. Iallafall ha det gött. Vi ses kanske imorgon dårå!

HEJDÅ OCH GODNATT

sjuk

Mammas födelsedag och vi båda ligger till sängs sjuka. Lyckat.
Har feber, ont i huvet å kroppen å aa.
Nu ska jag se på bästa Robert Gustafsson :)


RSS 2.0